Dette kan vi tilby

Våre tjenester

Begynner din kjøkkeninnredning å bli gammel og slitt, eller har fargene på frontene begynt å miste gløden? Mange går lenge med planer om å gjøre noe med kjøkkenet men gruer med igangsettingen, da det som oftest er en stor, krevende og kostbar jobb å skifte ut fronter og skrog. Hvis din nåværende kjøkkenløsning fortsatt er funksjonell så er det ingen grunn til å gjøre all denne kostbare jobben. Gamle skrog er ofte mer solide og tåler mange år til før utskifting.

Selv om dine gamle fronter begynner å se stygge og slitne ut etter mange års tøff bruk så lar disse seg som oftest redde med riktig forarbeid og ny lakk. Vi kan få disse til å se splitter nye ut igjen, og dette bare til en brøkdel av prisen for en total utskifting. I tillegg så vil du kunne velge akkurat den fargenyansen du alltid har ønsket deg.

Tidene endrer seg, og det er jo ikke sikkert at det som var lekkert da kjøkkeninnredningen var ny ser like flott og moderne ut i dag. Det finnes nå et stort utvalg lekre farger som vil kunne gjøre totalt om på helhetsinntrykket på ditt kjøkken. Ved å skifte ut dine gamle håndtak/knotter så vil din du kunne modernisere ditt kjøkken ytterligere. Det er gjerne bare små detaljer som ofte utgjør den store forskjellen.

Vi kan tilby overflatebehandling av alle overflater som trenger fornying, slik at både foringer, lister, dekksider o.l vil få en oppgradering.


"Selv om vårt primerfelt er lakkering av kjøkken kan vi også tilby diverse andre tjenester. Ta en titt under for en oversikt over alt vi kan gjøre for dere."

Kjøkken/baderomfronter

Vi sprøytelakkere fronter i alle typer materialer, enten det er heltre, mdf eller laminat. Om dine gamle fronter begynner å bli slitne og stygge eller du simpelheten bare ønsker å endre til en lekker farge så kan vi hjelpe deg.
Inspirasjon

Møbler/garderobe

Har du gamle møbler med høy affeksjonsverdi eller ønsker å skifte til en ny farge på spisestuen eller tv-benken så finnes det ett uttal av muligheter i farger og glans. Vi lakkerer alt fra små barnestoler til større garderobesystem.
Inspirasjon

Dører

Går du med tanker om å skifte ut dine gamle furudører, eller ønsker du å freshe opp dine bomullshvite dører? Hvorfor ikke endre til en annen farge til f.eks dempet sort for en stilig og moderne look.
Inspirasjon

Benkeplater og fliser

Du har kanskje ikke tenkt på at det går an å male kjøkkenflisene eller slipe ned benkeplaten? Dette vil ofte sette prikken over i-en når du fornyer kjøkkeninnredningen. Med riktig verktøy og produkter så er dette fullt mulig å gjøre noe med.
Inspirasjon

Større oppdrag

Vi utfører også større oppdrag for bedrifter. Det kan være kontorlandskap, hyller og reoler, og kafe-møbler for å nevne noen eksempler.
Inspirasjon
Besøksadresse: Sørbyveien 600, 3178 Våle
Tlf: 401 90 447
Epost: lakk@nyfarge.no
www.sprøytelakkering.no